Nu....Nu cred ca ar face traba buna la Barcelona...Nu-i stilul catalanilor.
Hai ca ne miscam si noi pe piata transferurilor, a venit Lacazette de la Lyon,, zilele urmatoare urmeaza sa vina Mbappe, deja Wenger a vorbit cu familia baiatului pentru a-si da acordul sa vina la Arsenal/
Viitorul suna bine pentru Arsenal...COYG
Daca tot nu ati gasit un atacant pentru a-l inlocui pe Neymar( cica n-o mai duce mult), puteti sa-l luati pe Giroud, care e faras aici, se pare ca Wenger decide sa-l pastreze pe Lacazette, nu prefera sa faca concurenta intre cei 2 francezi, Barca...hai cu transferul, bwhahahaha
Abia astept sa il luam pe Giroud! Se pliaza pe stilul nostru de joc....Bwahahahaha!
Duca-se, sa plece mai repede,, m-a bagat in sperieti asta cat a putut sa-mi manance nervii, ratari cu poarta goala colosale, bare date cu poarta-n fata si nu numai, luati-l... chiar si pe gratis puteti sa-l luati, sa-i puneti clauza foarte mare, nu merita sa fie cumparat!
Arsena are o urcare prea lenta in atac.Giroud este cam impins in pozitia in care joaca, pe el l-ar avantaja zona de mijloc.
E lent rau de tot Giroud,, nu ai ce sa faci cu el, ti-l dau gratis, doar sa nu-l mai vad imbracand tricoul lui Arsenal.
Prost sa fii, noroc sa ai...Ronaldo nu dadea nici 70% din golurile lui Giroud daca nu ii ricosa intamplator mingea in picior sau daca nu ii dadea Modric o pasa de milioane...Giroud este izolat acolo, nu mai are alt jucator pe linie cu el, drept uramare sansele sunt foarte mici sa reuseasca.
Vad ca-i tii partea)))), nu cumva s-a nascut o pasiune intre catalani si Giroud intre timp?
Cred ca este valabil doar pentru. mine...
N-ai habar in ce te bagi, daca-l doresti la ehipa...
Ai sa vezi ca te inseli...
Cand e vorba de Giroud, nu m-am inteles o data-n viata mea!
Giroud joaca prea singur acolo...E prea izolat.Este singurul din extrema atacanta...
E prea static,, incurca mult atacul, mai si rateaza cand are sanse.
Te cred si eu daca stai in vestul tarii...
S-E
Viu sau mort?
Nu simt ca traiesc, deci sunt intr-o crunta existenta.
Mai da-mi si mie din entuziastmul tau...
#NuMiPlacHashtagurile
Hai sa facem primul schimb Romano-German...ce zici?
Parca mi-e mai bine la umbra decat la soare )
Eu umblu apoape nud prin casa si asta spune ca-i frig...WTF?!
Da
Pregateste-te de invazia romaneasca!
dobrin1019 întreabă: