Imi pare rau ca ai patit asta in preajma banchetului, dar se pare ca ai facut o viroza si nu ai cum sa te vindeci pana maine. Poti cel mult sa ameliorezi simptomele ca sa te simti cat de cat acceptabil. Incearca cu Fervex, 3 plicuri pe zi dizolvate in ceai cat mai cald. Multa sanatate!
Aoleuu Theraflu, picaturi de nas, miere, ceaiurii, picioarele in apa fierbinte, stai infololita in paturi ...nu stiu.
Nu cred ca o sa-ti placa dar functioneaza. o cana de lapte dulce fiert, pui in ea un ou crud, amesteci bine bine si bei
Ia ceva pastile, panadol,sirop pentru gat, coldrex, strepsils.Mergi la farmacie si intreaba. Sper sa te facii bine!
Depinde cand ai banchetul. Daca il ai maine dimineata ia FERVEX in seara asta si maine dimineata, daca il ai la pranz ia FERVEZ diseara, dimineata si dupa-amiaza, iar daca il ai seara ia FERVEZ diseara, maine dimineata, la pranz si inainte de a pleca la banchet...altceva nimic. Si eu am avut aceeasi problema si asta mi-a recomandat medicul: FERVEX
Propolis cu miere, tinctura de tataneasa picurata in gat din ora in ora. Si trece.
Deeaandreea9156 întreabă: