Bună.
Iar eu iți spun că nu trebuie să faci sport în acest interval de timp, nu este recomandat efortul fizic susținut cât și cel intelectual, tu ești un pic bolnăvioară.
Îi spui că ești un pic bolnavă așa cum sunt toate fetele o dată pe lună, și gata, a înțeles mesajul tău.
Pa, pa.
Si ce daca iti va creste fluxul? Iti schmbi tamponul si gata. Daca ai grija sa faci macar 5-6 luni sport in fiecare zi de menstra, iti va scadea fluxul. Crede-ma, ca daca ar trebui sa nu faci sport, profesorul ar gasi el o metoda sa va invoiasca. Atata timp cat este bine pentru tine sa faci sport, este o prostie sa te invoiesti. Poti eventual sa chiulesti, ca pana la urma asta faci, neavand nici un motiv sa nu faci sportul.
Buna profesorul meu e sport am aflat ca e ruda cu mine, e unchiul meu eu fac sport cand sunt pe stop pentru ca ma tine doar 3 zile si rar cand am sport. Pai poti sa fac dar inainte si dupa sa iti schimb tamponul sau ii spui ca ai probleme de zii .
Poti sa ii spui asa: -domn` prof eu nu pot sa fac sport ca am o problema
daca te intreaba cxe problema ii spuyi:
-problema feminina
sigur 100% te va intelege
Esti racita daca ti-e jena, daca nu zici ca ai niste probleme de sanatate.Io asa zic.Dar vezi sa fi imbracata in echipament
Nu, nu`i deloc bine sa faci ed fizica la ciclu
inima pompeaza sangele mai repede si...patesti! adica o sa vezi colegii cum se schimba la fata...si pica pe jos unu cate unu daca.curge
spune`i profului ca`i o problema feminina
Pai ii poti spune ca iti e rau... sau sa ii spui a trebuie sa pleci nu stiu unde si pleci de la ora sau ramai in clasa
Eu ii spun asa profesorului de spor cand nu pot sa il fac:
-Domnu` eu nu pot sa fac sportul din MOTIVE FIZIOLOFICE.
si ma intelege.
Am avut si eu acesiasi problema zilele trecute. Si i-am zis " Domnul Profesor eu nu pot sa fac sportul. " si s`a prins el
Daca o sa faci sport poti sa faci hemoragie deci clar iese din discutie sa faci. In clasa in care sunt eu dirig e profu de sport eu fiind in clasa a7a profu preda doar din anul acesta de oarece anul asta a terminat facultatea si e titular ne-a spus din pima ora de dirigentie cum sa ii spunem. Pe baieti i-a lasat in sala de sport sa joace fotbal si noi fetele a trebuit sa ramanem cu el in clasa si am vorbit despre asta ca nu trebuie sa ne fie rusine de el ca nu e cu foarte mult mai mare ca noi si ca practic vorbind e si el un copil si daca totusi ne e sa ii spunem : domnu nu pot sa fac sport si totul va vi o.ca daca sa te intraba de ce ii spui probleme personale si se prinde el de faza. Dar sa mentionez trebuie sa iesi in fata clasei si sa ii spui. pa pa
Si eu am profesor el e mai glumet si ii zic asa:
"Domn` profesor, Am o problema feminina"
Sau
"Am devenit femeie"(cand mi-a venit prima oara)
Eu tot profesor am si de fiecare data cand am fost pe stop i-am spus "Domnule profesor va rog sa ma scuzati dar nu pot face sportul pentru ca am problemele" si bineinteles ca nu am facut ca doar profu stie ce este asta:-)
Ii spui ca ai probleme fiziologice si daca poate sa te invoiasca la ora de sport
Domn profesor am o problema fiziologik, mare lucru. Nu trebuie sa iti fie rusine mai fata. Esti destul de mare si e ceva normal.
Bianca292006 întreabă: