| AliceAnnnnna a întrebat:

Maine îmi fac CT (tomografie computerizata) cu RMN și sa vadă ce am pe sinusuri etc. Aseară am făcut o prostie și am fost la o petrecere și am consumat ceva (pe nas).
Se vede la tomografie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu, dar nu inteleg de ce vrei sa te distrugi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce tragi pe nas? Ce probleme ai? Salontanul are dreptate,, te distrugi singura ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
De ce vrei să-ți distrugi viața înainte de a o incepe?

| EcceHomo a răspuns:

Ce ai tras pe nas, bășini? Din câte observ, le ai în cap, nu se mai văd pe sinusuri, mergi liniștită!

| Ciprian09 a răspuns:

Politia romana apreciaza ceea ce ai scris!laughing

| Mihai8767 a răspuns:

Este posibil, dar nu o sa se vada ce ai consumat ci mai degraba o formatiune mai neobisnuita care ar putea duce medicul in eroare si sa te trimita la mai multe investigatii. Ceea ce ai prizat tu (heroina mai degraba, nu cred ca ati avut voi bani de coca) irita sinusurile si pot persista pana la o saptamana de la consum. Dar totusi, daca stiai ca trebuie sa te duci la CT de ce ai mai tras pe nas? Si ce sa vezi, tot la nas ai de facut CT.