Mananca ceva usor, sandvisuri cu snitel din piept de pui si castravete de exemplu. Evenyual cumpara si pastile pentru rau de masina si cateva pungi. Distractie placuta!
Uff si eu sunt la fel inainte sa pleci bea o cana cu lapte sau poti manca fructe.Eu am mai luat si pastile dar degeaba ori ce pastila as lua tot vomit pentru ca vine totul din bibilica[adica ma gandesc intruna ca o sa vomit si ce sa fac sa nu vomit] daca poti incearca sa nu te mai gandesti.Totusi pe drum ia-ti cu tine o lamaie si lingeo din cand in cand...ca sa nu ti se faca rau vorbeste cu prietenii/rudele tale din masina cu siguranta nu o sa vomitiiti spun eu :*. Sper ca au fost de folos sfaturile mele distractie placuta:*
Lichide poti sa bei, apa si chiar limonada care este foarte buna impotriva raului de masina(dar sa nu fie indulcita).
Mai bine nu ai manca prea mult. Doar putin, cat sa nu-ti fie foame. Si ar fi bine sa mananci alimente mai uscate.
Distractie placuta.
Metoclopramid este un medicament indicat pentru astfel de situatii, dar ar trebui luat cu vreo ora inaintea calatoriei, ca sa-si faca efectul cand trebuie.
anonim_4396 întreabă: