| kidda97 a întrebat:

Maine ma duc in excursie cam 500 de km ...deci ce credeti ca ar trebui sa mananc sau sa beau ca sa nu mi se mai faca rau pentru ca eu am rau de masina.sad Help Me! [dau funditawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Mananca ceva usor, sandvisuri cu snitel din piept de pui si castravete de exemplu. Evenyual cumpara si pastile pentru rau de masina si cateva pungi. Distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara pastile contra vomei. In afara de mancare, ia-ti bomboane mentolate, o lamaie, suc de lamaie si gume orbit.

| ☺ Smile ☻ a răspuns:

Uffsad si eu sunt la fel inainte sa pleci bea o cana cu lapte sau poti manca fructe.Eu am mai luat si pastile dar degeaba ori ce pastila as lua tot vomit pentru ca vine totul din bibilicabig grin[adica ma gandesc intruna ca o sa vomit si ce sa fac sa nu vomit] daca poti incearca sa nu te mai gandesti.Totusi pe drum ia-ti cu tine o lamaie si lingeo din cand in cand...ca sa nu ti se faca rau vorbeste cu prietenii/rudele tale din masina cu siguranta nu o sa vomitiiti spun euwinking :*. Sper ca au fost de folos sfaturile mele distractie placuta:*

| iuli a răspuns:

Lichide poti sa bei, apa si chiar limonada care este foarte buna impotriva raului de masina(dar sa nu fie indulcita).
Mai bine nu ai manca prea mult. Doar putin, cat sa nu-ti fie foame. Si ar fi bine sa mananci alimente mai uscate.
Distractie placuta.

| ☺ Smile ☻ a răspuns:

@Carmen nu sunt bune gumele pe masina pentru ca tocmai iti provoaca greatawinking.

| mari_1595 a răspuns:

Metoclopramid este un medicament indicat pentru astfel de situatii, dar ar trebui luat cu vreo ora inaintea calatoriei, ca sa-si faca efectul cand trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai cat mai in fata, langa sofer, nu manca NIMIC in masina, nu citi in masina, cum simti ca ti se face rau roga sa opreasca masina, coboara si da-ti cu apa rece pe fata.