| marrr a întrebat:

Maine ma duc la Oftalmolog si mi-e foaaaarte frica! Ce sa fac sa scap de aceasta frica? A auzit cineva de puncte fudds? Cine mai are asa ceva? http://kozminovici.ro/2008/09/06/floaters/ Eu cred ca am si mi-e frica sa nu patesc ceva grav:(( va rog nu ma bagati in sperieti de pe acum. multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Don'shoara, oricum la oftamolog nici macar nu te atinge, d-apoi sa iti mai faca ceva.
In primul rand orice ti-ar spune doctorul, daca ai probleme cu ochii trebuie sa porti ochelari de soare f buni, sa eviti zaharul, grasimile, sa bei apa suficienta si sa mananci verdeturi (antioxidante) - in medicina orientala floaters se fac datorita unei circulatii defectuoase la nivelul ochilor. Exista multe remedii naturale pentru floaters.
Mai vorbim dupa ce vii de la oftalmolog.

1 răspuns:
| Skeletonized a răspuns:

Nu-ti face griji! Totul o sa fie bine happy Nu poti pati nimic grav thinking E absurd sa crezi asa ceva happy Nu te mai gandi la asta happy O sa fie binee >big grin