| eu1893 a întrebat:

Maine ma duc la oftalmolog, si sunt curios daca imi vor pune doctorii Atropina in ochi. Mie nu imi prea convine ca am teza maine si nu am chef deloc sa ma chiorasc la foaie, in plus as mai vrea sa mai repet. Tin sa mentionez ca am +18 ani, iar in anii trecuti cand ma duceam la doctor cu mama, ei nu ii puneau nimic. Va rog sa ma lamuriti. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

II poti spune oftalmologului acest lucru (ca ai teza si ca vei avea dificultati la vedere daca iti va pune atropina). Atropina se pune pentru dilatarea pupilei, cu scopul de a ii permite oftalmologul o buna examinare a fundului de ochi. http://www.i-medic.ro/medicamente/atropina-fiole

1 răspuns:
| drk a răspuns:

Poate e prea tarziu pentru raspuns. In functie de patologie, iti vor pune sau nu atropina. Depinde de problema pentru care mergi.