Mai bine dormi calumea, sa poti gandi cum trebuie intrebarile.
O sa-ti vina multe diferite de cele de pe drpciv.ro
Cat despre somn, sa fie macar 3-4 ore. Daca te culci mai putin de atat, te trezesti mai praf decat daca ai fi stat treaz, nu te poti concentra deloc.
Mai bine mergi si te odihnesti bine, ca sa ai capul limpede maine dimineata.
Daca te duci obosita, nu-ti maia duci aminte nimic.
Oricum, daca ai invatat foarte bine legsilatia, vei stii sa faci toate chestionarele foarte bine.
Succes la examen!
Mane fi atent schema castigatoare! Acum fa tot ce te poate relaxa gen jocuri, fime... a da si fara bautura ! Eu iti recomand un film deoarece dureaza cam 2 ore si te si relaxezi poti sa si adormi! Maine nu te grabii sa dai sala, bea o cafea, mananca ceva, du-te la legislatie unde ai facut daca ai acolo legislatie, mai faci maxim 3 chestionare apoi te duci la sala cu acest gand : "Daca iau iau, daca nu nu", la mine a fost gen "daca iau iau daca nu imi bag #$@$ vin peste doua saptamani nu sunt singurul care pica"! Poti reusi iti garantez, fara emotii si doar astaseara fara bautura, maine seara da ca iei sala! Cu orasul e mai usor sti tu! Bafta man!
Eu am stat până la 2 noaptea si mi am pus alarma la ora 5. Ar fi o nebunie, o sa te cuprindă emoțiile, nu oboseala si o greață ingrozitoare. Asta mi s-a intamplat mie. Deci vei reusi, mai bine culcă-te. Succes la examen!