In momentul ala gandeste-te la ceva frumos din trecutul tau, nu te panica. Nu vei muri. Si mie imi era frica inainte de vaccin, incat mi se facuse si rau, de acasa chiar. Cand am ajuns acolo am vorbit cu doamna doctor, mi-a zambit si totul a fost ok. Dupa era cea mai fericita fiinta. Sincer. So... capul sus!
De ce sa-ti fie frica? Analizele medicale nu dor! Doar nu-ti taie vreun picior sau iti deschide craniul! Te palpeaza, te asculta cu stetoscopul, ti se uita in gat si te inteapa in deget. Mare branza! Curaj si... nu te mai prostii!
Totul va fi bine, nu ii nimic strasnik, trebuie sa lasi frica la o parte si eti inima in dinti, bafta
Sa nu-ti fie nu are rost ar trebui sa te bucuri ca le faci e ceva foarte normal si toti oamenii ar trebui sa-si faca analize generale o data pe an, numai asa stii daca esti sanatos si nu stai cu frica si in al doilea rand nu te mananca doctorii e doar o intepatura mica nici nu e nevoie sa te uiti, doctorul o sa termine inainte sa-ti dai tu seama ca te-a intepat.
Tie frica de ace in general sau tie frica ce o sa iti spuna doctorul dupa ce o sa iti vina analizele si o sa iti spuna ca nu mai ai mult de trait. eu nu imi fac analize. pentru ca nu vreau sa stiu cand mor
Inchide ochii. Cand iti baga acul in mana o sa simti o inteatura de tantar. Crede-ma am facut la fel si a trecut foarte repede. dupa ce se termina totul o sa-ti fie putin rau... poate o sa versi putin dar nu te teme este un lucru normal.