anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mam decis sa merg la sala saptamana asta si miar trebuie un program bine pus la punct am 179m 87kg si 17 ani vreau sa ma ajute cineva care are experienta care a mai fost la sala daca aveti timp poate vb pe ym add ovyblue.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| SupraDozaDeVise a răspuns:

Hey happy Eu merg la sala, adica mai am 2 saptamani happy Mi-am facut abonament impreuna cu inca 2 fete..noua ne-a aratat antrenorul ce trebuia sa facem in timp de 1 h si 30 de min si noi am tot continuat cu aceste exercitii. Chiar daca nu observi ca ai slabit, totusi a folosit pentru ceva, pentru organismul tau..Langa sala trebuie sa nu mananci mult, acum nu zic sa te infometezi, dar mananca mai sanatos, fructe, legume, oua..Fi sigura ca o sa se observe ceva, noi am slabit vreo 3-4 pana acum happy Mult succes!

| LadyGA a răspuns:

Buna! Este destul de scump sa ai si antrenor personal la sala, dar in general ar trebui sa tii un regim sanatos, iar la sala sa te axezi pe cardio aproximativ 1h si apoi sa iti lucrezi grupele de muschi. Fa pentru picioare,brate, spate, piept, abdomen, cam 10 min de fiecare la aparatele conventionale. Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru LadyGA):

Genial, un atnrenament mai prost puteai sa propui?

| LadyGA a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma scuzi ca am o opinie diferita de a ta. Eu asa am facut si a functionat. Si inca functioneaza. Fiecare face ce vrea si ce e mai bine pentru el. O seara faina!

| Cosmin86 a răspuns (pentru LadyGA):

Tu esti fata si ai alte obiective, el e baiat si vrea cresterea masei musculare, antrenamentul pe care l-ai dat tu e doar pentru tonifiere si slabire, atat.

Antrenamentul se face in functie de obiective, si alimentatia la fel.

| BANN3R a răspuns:

Du-te la o sala la care ai instructor/antrenor

| OvyBluRay a răspuns (pentru BANN3R):

La orice sala decenta este un instructor dar nu sta dupa tine sa iti fac programe el doar te indrumu cum sa tragi oricum este scmpt un antrenor, nu cunosti pe cineva care merge la sala si are vreun program?

| BANN3R a răspuns (pentru OvyBluRay):

Daca mergi la o sala care se respecta o sa te ajute.