| Beatrice567 a întrebat:

Mama a născut gemeni acum 16 ani pe mine și pe sora mea geamănă sora mea geamănă a murit la naștere iar mama încă nu și a revenit emoțional chiar dacă au trecut 16 ani eu am 16 ani cum o pot ajuta? e mama mea și o iubesc. Oare de ce nu și a revenit emoțional după 16 ani? mai are o fată pe mine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Biserica adventistă de ziua a șaptea o poate ajuta să treacă peste această problemă.

| untu a răspuns (pentru anonimg):

Nu o poate ajuta BISRICA ADVENTISTA DE ZIUA A SAPTEA! Pentru ca numai bunul Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos sau Maica Domnului o poate ajuta prin citirea rugaciunilor!

| anonimg a răspuns (pentru untu):

Dar rugăciunile sunt făcute tot de biserică.

| untu a răspuns (pentru anonimg):

Da? De care biserica? Nu cea ADVENTISTA! PE CEA BISERICA ORTODOXA si te poti ruga si acasa cat preotul fac slujba si rugaciuni similar si o sa fie bine!

| untu a răspuns:

Nu e nimic de facut decat sa va rugati in fata icoanei Maicii Domnului citind in fiecare seara ACTATISTUL MAICII DOMNULUI si PARACLISUL MAICII DOMNULUI si vorbiti cu un preot sa va sfatuiasca ce trebuie facut si o sa va ajute neconditionat! Multa sanatate mamei tale si sper sa-si revina rapid!

| ioana748 a răspuns:

Aceasta durere nu trece niciodata. Poti fi alaturi de ea cu iubire si intelegere.
Cu siguranță te iubeste enorm, dar pierderea unui copil este cumplita fie ca ai inca 10 acasa. Nu exista cuvinte pentru aceasta situatie.
Doar sa incerci sa o scoti putin din starea aceasta invitand o la o plimbare, o prajitura, un film si alte activități impreuna.
Sa o inconjori cu iubire fara sa i spui nimic despre suferința ei.
Poate ca ar trebui sa faca si terapie, pentru a putea continua calatoria acceptand ceea ce nu poate schimba.
Toate cele bune❤️

| sweetys a răspuns:

Iubire si sprijin, poate ar dori sa vorbeasca in privat cu un psiholog si sa isi spuna ofurile. Majoritatea parintilor nu vor sa isi incarce emotional copiii, cumva vor sa ii protejeze. Desi te are pe tine, nici un copil nu poate fi inlocuit, si nici nu o poti obliga sa il uite si sa nu se mai gandeasca la el.

| comandantul638386 a răspuns:

E greu sa pierzi un copil, ai nevoie sa o ajuti, trebuie sa îi spună cineva niste cuvinte potrivite. Daca vrei îți pot spune câteva lucruri pe care sa le abordezi in dialogul tau, pentru a o face să treacă peste.