Care 45 de kg ma la 8 ani? ca eu am 12 si am abia 40! Totusi, ar trebui sa incerci sa pui vreo 7-9 kg pe tine.o sa se vada diferenta!
sper ca ti-am fost de folos
Bună.
Tu ești la un pas să fii anorexică!
Pune mâna și mergi la un sport și mănâncă, nu mai flămânzi că ai să mori de nemâncată.
Pa, pa
Vreau sa-ti spun ca fiica mea de 5 ani are24 de kg. Mananca sanatos ca sa nu te imbolnavesti!
Probabil esti una din acele persoane care au arderi intense...sau ti-e frica sa nu te ingrasi si esti obsedata de greutatea ta.mama ta nu poate sa bata din palme si tu sa ai pe loc cu 10 kg mai mult mai bine du-te la un nutritionist
Buna esti destul de inalta si ai cam putine kg,
Fratele meu are 7 ani si are mai multe kg ca tine mult mai multe.
Incearca sa te mai ingrasi macar pana la 30 de kg sa ajungi.Pa,pa
20 de kg?; O.
categoric DA.
esti foarte slaba. fetele de varsta ta au in general 35 kg.max 40
asculta ce'ti spune mama ta ca numai binele iti vrea
Eu zic ca da.la inaltimea ta ar trebui sa ai vreo 35 de kg. poate chiar mai mult!
Buna,
Uite, m-am uitat la un site pentru a calcula greutatea ideala pentru varsta ta, iar rezultatul este urmatorul:
"Subnutritie
O greutate prea mica pentru înaltimea lui/ei
Un IMCV mai mic de 5 poate indica probleme grave de sanatate la unele pesoane, în special daca este rezultatul unei slabiri extreme într-un interval scurt de timp. Orice modificare evidenta a greutatii trebuie sa fie considerata drept un semnal de alarma ce nu poate fi neglijat. În schimb, o greutate stabila care nu înregistreaza variatii considerabile pe parcursul mai multor ani nu este un motiv de îngrijorare.
Greutatea ta trebuie să se încadreze între28, 49 şi 38, 48 kg."
Sper ca ti-am fost de ajutor. O saptamana frumoasa
De ce nu vreai? aceasta poate duce si la anemie...la opt ani ar trebui cel putini 25-30 kg.mai ales la aceasta inaltime! nu e nimic strashnikdaka vei pune kilograme nu se va observa...se va observa numai daca vei depasi 35 kg.mama ta pentru binele tau vrea ca sa te ingrasi! crede-ma, sper ca te am ajutat
Eu zic sa nu stresezi prea tare si eu cam tot la fel stau cu greutatea si toata lumea statea la fel pe capu meu pana s-au obisnuit... Oricum cand o sa mai cresti o sa te mai ingrasi cam asa se intampla mereu. Daca e incearca sa papi mai mult dar nu fa o drama din asta!
La varsta at si la inaltimea ta trebuia sa ai 45 de kg! eu zic sa o asculti pe mama ta ca stie ce zice!
Nu trebuie ne aparat sa te ingrasi! Mie imi plac fetele dragute si slabe.:*
Nu te supara dar...Da ar fi ok sa mai pui pe tine ai 1.45 ar fi ok sa ai 45kg sa fi in medie.Ai putea un pic cate un pic
Asa ca sune-i mamei tale ca mai incolo o sa fie mai ok.
Şi eu am mai puţine kg decat este ideal. Aşa că am întrebat un profesor de arte marţiale ce să fac să mă îngraş măcar 10 kg.
-Te simţi bine aşa cum eşti acum?
-Da.
-Atunci de ce vrei să te îngraşi?
Eu as sp ca trebuie sa te mai ingrasi...dar faci cum vrei tuh... daca vrei si nu poti sa te ingrasi poti urma sfatul meu: mananca seara dulce, daca ai o mancare preferata mananca mai mult din aia si incearca sa mananci fff multe chipsuri.
Io iti zic ca mama ta are dreptate darr ar mai trebui sa mai pui vreo 34 kg mananca si uh mai multa paine la masa si carnesii oate asteaa!:*:*:*mult succes
teenmonster întreabă: