Asa e in timpul si dupa nastere se petrec o gramada de modificari hormonale, trebuie sa ia niste vitamine mai complexe in special cele indicate in caderea parului ar trebui sa consulte si un endocrinolog pentru ca spui ca a nascut de 5luni si parul cade cam mult nu e chiar de gluma trebuie sa consulte si un dr.mai poate incerca cu tratamente naturiste sunt destule la farmaciile de genul asta eu mai demult faceam o tinctura cu petrol si usturoi si ulei de ricin si galbenus si imi faceam masti pentru par si erau foarte bune (uleiul de ricin e minunat pr caderea parului)asa combinate mirosea dar nu stateam mai mult de o jumate de ora asa si spalam parul care cu timpul s-a regenerat foarte bine incepuse sa creasca mai puternic mai sanatos acolo unde a cazut. ceaiul de urzica e foarte bun sa se limpezeasca cu el, astea sunt leacuri ieftine si foarte bune dar ca sa -ti salvezi parul trebuie sa le aplici eu am fost multumita.
Sa ia calciu+magneziu+zinc. Exista un produs medical de la Ozone care le are pe toate 3.Sa ia timp de o luna 2/zi. Efectele o sa le vada dupa 2-3 saptamani, asa ca sa aiba rabdare. Face bine si bebelusului daca alapteaza! O sa fie ok!