| hailasa a întrebat:

Mama mea a nascut de cinci luni si ii cade o gramada de par, smocuri intregi, abia daca mai are par! Ce poate sa cumpere pentru par avand in vedere ca trebuie sa fie mai ieftin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Asa e in timpul si dupa nastere se petrec o gramada de modificari hormonale, trebuie sa ia niste vitamine mai complexe in special cele indicate in caderea parului ar trebui sa consulte si un endocrinolog pentru ca spui ca a nascut de 5luni si parul cade cam mult nu e chiar de gluma trebuie sa consulte si un dr.mai poate incerca cu tratamente naturiste sunt destule la farmaciile de genul asta eu mai demult faceam o tinctura cu petrol si usturoi si ulei de ricin si galbenus si imi faceam masti pentru par si erau foarte bune (uleiul de ricin e minunat pr caderea parului)asa combinate mirosea dar nu stateam mai mult de o jumate de ora asa si spalam parul care cu timpul s-a regenerat foarte bine incepuse sa creasca mai puternic mai sanatos acolo unde a cazut. ceaiul de urzica e foarte bun sa se limpezeasca cu el, astea sunt leacuri ieftine si foarte bune dar ca sa -ti salvezi parul trebuie sa le aplici eu am fost multumita.

| dy a răspuns:

Sa ia calciu+magneziu+zinc. Exista un produs medical de la Ozone care le are pe toate 3.Sa ia timp de o luna 2/zi. Efectele o sa le vada dupa 2-3 saptamani, asa ca sa aiba rabdare. Face bine si bebelusului daca alapteaza! O sa fie ok!

| mioara a răspuns:

Du-te cu ea la dr ginecolog urgent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari pentru fratior/surioara big grin
Exista la farmacie sampon anti caderea parului.Nu sunt scumpe, gasesti de calitate si pana in 20, 25 de lei.

Nici mastile cu ulei de masline nu strica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se va regenera, sa nu-si faca probleme, dupa perioada lactatiei va avea par destul, sa-mi scrieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se tunda 0 si sa se dea cu sampon cu nizoral in cantitate mica, sau spalat cu ceai de urzica, fara sapunuri moderne, de casa.