| fan3dgd a întrebat:

Mama mea face dializa prin sange uneori vomita poate avea cauza cu fierea? fundiza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Toti pacientii care efectuiaza dializa renala dezvolta tulburari metabolice si alte afectiuni asociate. Aceste afectiuni necesita tratament adecvat care variaza de la pacient la pacient si include modificari ale dietei alimentare si corectarea anomaliilor metabolice, de aceia dieta trebuie atent controlata pentru a nu creia complicatii.

2 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Mai bine mergi cu tatal tau la medicul ei si discutati chiar cu el.Este singura persoana care stie dosarul mamei tale si iti poate raspunde cu adevarat corect.
Noi, oricat ne-am dori sa ajutam suntem prea mici si nestiutori si tot ce putem face e sa ne dam cu parerea.Eu de exemplu as zice ca poate avea si legatura cu fierea(daca voma e amara si galbena verzuie)sau cu colecistul.
Multa sanatate mamei, aveti grija mare de ea.

| Psihiatra a răspuns:

Cand ai probleme cu fierea ai si dureri de cap, stari de rau, imediat dupa consumarea unor alimente.Cand faci dializa e normal sa ai unele stari neplacute gen greturi, voma, ameteli