| Anitta_Karla_1990 a întrebat:

Mama mea se simte foarte rau o doare burta spatele si are stari de voma saptamana trecuta a facut intoxicatie alimentara ce ne recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

TPU nu te poate ajuta cu nimic, decat sa mergeti la urgenta la spital pentru rezolvarea cazului, doar medicii iti pot recomanda ceea ce este bine pentru mama ta. TPU iti da sfaturi ceea ce este bine si ceea ce este rau, nu-ti poate da niciodata un tratatament dat dupa ureche.

Insanatosire grabnica mamei tale!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Va recomandam un medic

| mihai69 a răspuns:

Internarea la un spital de urgență; preferabil ar fi prin chemarea unei ambulanțe.
Apelează 112 cu încredere!

| Fumiko a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa o duci la un doctor.

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Du-te la spital.
Un medic te va ajuta mai mult decat TPU.

| LaviniaFrone a răspuns:

Cel mai sigur ar fi sa mergeți la spital. Acolo ii va pune o perfuzie cu un medicament necesar problemei ei. Isi va reveni în vreo 2 ore. Dar pentru a calma durerea ori poți sa ii dai o pastilă pentru calmare cum ar fi un paracetamol un algocalmin un parasinus sau orice alta pastila pentru calmare. Ar ajuta daca iai da si o lingura de miere, o felie de unt sau sa ii faci un ceai. Cred ca ar mai reduce durerea. Oricum cel mai bine ar fi sa mergeti la spital. Sper ca te.am ajutat!