| Cr7adi a întrebat:

Mama mea trece de la o stare la alta foarte repede, in sensul un care mi-am luat o masina cu un pret bun, cu care va trebui sa umblu destul de des. faza e ca mai trebuie reparatii pe ea de 1000 de lei. Maica-mea tot zice ca da o groaza de bani, cand de fapt noi la pretul achizitiei am fi pe profit.Ieri a spus ca tot ce are masina defect sa o duc sa o repar sa o pun la punct, chiar era entuziasmata. Are multe moentr cand trece de la suparare si nervi din ceva ce e inevitabil la fericire. Si cand am cumparat masina o zis ca nu mi-o cumpara numa dupa ce intru la facultate, peste doua zile s-a dus dupa ea si a achizitionat-o.E radicala nu are cale de mijloc. Oare legat de sanatate ce poate fi sau asta ii e caracterul? E instabila psihic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Posibil să fie bipolară.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca un parinte face orice pentru un copil si ii mai cumpara si o masina, nu este nimic rau, dar de aici si pana sa o "declari instabila psihic" este cale lunga si cred ca nu esti copilul care si-l doreste un parinte.
Mai multe nu caut sa explic.
Si eu trec repede de la o stare la alta atunci cand sunt contradictoriu cu baiatul ori fata mea, acum suntem suparati dar in 5 minute totul este normal..asta inseamna ca sunt instabila psihic? nu nu..inseamna dragostea de MAMA! cand ai sa ai copilas ai sa intelegi.
O zi buna!

| mgtow a răspuns:

Are probleme mintale dar nu isi va da seama ca sa isi faca niste vizite la un psiholog, orice om se crede destept si intre noi ne vedem calitatile si defectele

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasa ai sa vezi tu cand os a dai din banii munciti de tine care e treaba.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu postezi aici, doar ca să îți țină unii isonul? Vei găsi și din ăștia, însă doar copii(ori, adulți imaturi), care pentru o fundă sunt capabili să se facă frate și cu dracu, până trec puntea.
Tu vii aici să cauți susținere? Ceea ce faci tu, e lipsă de recunoștință vis-a-vis de un părinte, o mamă, un tată, indiferent ce-o fi, un om care te-a crescut, te-a susținut și te-a hrănit. Și acum, matur fiind, ai tupeul și ignoranța să o judeci, și să o diagnostichezi cu instabilitate psihică. E rușinos ceea ce faci, dai dovadă de un carcater ingrat.
A fost bucuroasă să te poată ajuta, chiar entuziasmată să îți facă o bucurie, achiziționând pentru tine un autoturism. Câți copii, câți adolescenți au șansa ta? E normal să intervină starea aceea de tristețe, fiindcă e vorba și de alte costuri, pe care tot ea le va suporta, nu tu!
Tu ai habar cum se câștigă un ban, cum se sacrifică un părinte? Ori doar faci comanda și te doare așteptarea?
În curând, vei fi și student. Dacă ai intrat pe locurile bugetate, felicitari. Dar, dacă tot mama va fi nevoită să îți suporte cheltuielile la o facultate privată, crede-mă, nu ești un fiu demn, ca să ai o astfel de mamă.