| aiam a întrebat:

Mama mea vra să scape de celulita pe abdomen(burtă) daţi vreun sfat de dieta sau exerciţii să scape de burta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Masaj anticelulitic, acupunctura, inot, yoga, o zi de post pe saptamana (numai cu ceaiuri si apa - lucreza extraordinar de bine), automasaj zilnic cu uleiuri esentiale (geranium & lavanda) sau/si cu lotiune anticelulitica produsa de Farmec.

2 răspunsuri:
| arrriadna a răspuns:

Salut. Eu am avut problema asta dupa nastere si avand un metabolism ffff lenes. Cel mai bine functioneaza masajul anticelulitic. Daca poate combina cu dieta, ca testata si cu efecte racomand regimul ohsawa si cura de slabire bazata pe calculul hidrocarburilor din alimente.

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Poftim un link aici gasesti totul despre ce sa faca, tratament... http://www.sfatulmedicului.ro/celulita