| Dee68 a întrebat:

Mama mi-a gasit paduchi sau oua acestora, mi-a zis. I-am zis ca de cand a inceput scoala capul tot mananca, si m-a controlat. Si a zis ca da. m-a dat cu Speriul iesit nou acum, Paranix. acolo scrie ca a expirat in Luna a.7-a 2013. are deja 2 luni. mama zice ca nu e nimic, ca doar e un 2013. si totusi tot m-a dat cu el. Oare e bine? sau ma umlu mai mult?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Chiar daca a expirat in iulie se mai poate folosi inca o luna, doua[asa mi a zis o farmacista cand am luat un sirop care urma sa expire peste o saptamana]

7 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

În tot cazul, nu te vei umple mai mult de păduchi, dar s-ar putea să nu-şi mai facă efectul. Acum depinde de cât de bun este acest spray.

| Dee68 explică (pentru W3R4):

Ah bine. Dar s-ar putea sa imi cada parul? :-s.

| W3R4 a răspuns (pentru Dee68):

A,nu,stai liniştită. Totuşi e un produs farmaceutic, nu-ţi poate face rău. laughing

A bine multumesc. As mai avea o intrebarehee hee. Eu am parul destul de lung. la cate zile as putea repeta? acolo scrie 7. dar totusi.

| W3R4 a răspuns (pentru Dee68):

Păi,ar trebui să laşi să treacă mai mult de 7 zile... poate 10, să nu riscăm.winking

Bine, multumesc happy!

| StamateAlina1987 a răspuns:

Nu cred ca are ceva, daca e trecut de termenul de garantie. In cel mai rau caz nu functioneaza.
Si fratele meu a avut problem cu paduchi si ouale de paduchi, dar a reusit sa scape de paduchi dupa ce a folosit un tratament natural pentru cap, un gel pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Iti las un video pentru mai multe detalii cum se foloseste gelul de la Thursday Plantation pentru paduchi si lindini:
https://www.youtube.com/......tps?/watch