Am fost la urgente. pentru ca nu se oprea sangerarea a trebuit sa o coase! multumesc pentru promptitudine.
Sa mearga urgent la doctor si sa-si dea cu putin de spirt si sa tina compresii cu gheata.
Rupe o mica parte de bandaj, bag-o in spirt si leag-o. Dupa mergi la doctor. Daca ai pudra mentolata e mai bine, dupa ce bagi bandajul in spirt pune pe deasupra niste pudra dar doar daca ai. Inainte sa ii pui bandajul da-o cu putina crema. Cat timp este taiata spune-i sa nu mai faca mancare, treaba etc. pentru ca cine stie, daca in casa este praf si intra la rana se infecteaza si dupa trebuie sa o speli cat mai repede. Cum a spus IsabelleCaroline, sa tina si compresii cu gheata.
Bandajeazai degetul, cu 1 2 cm leaga o sfoara groasa pentu a opri dangerarea dai un calmant si suna-l(daca esti mica)pe tatal tau so duca la urgente sau duo tu dar mai bine cheama ambulanta o sa-i faca ceva si poate o duce la spital.(ti-am spus asta pentru daca mergi u la urgente intri peste 3 4 h daca o duce cu salvarea peste 3 h esti acasa.
Sa cheme salvarea, dar pana ce sa isi bage mana in gheata, numaidecat cu o carpa sa lege strans incheietura palmei, asta e cam primul ajutor. In orice caz trebuie sa vorbeasca cu medicul...
Primul lucru spirt si rivanol dupa aia il leaga cu o fasa curata si se duce urgent la doctor
sper ca te-am ajutat bafta
anonim_4396 întreabă: