anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mamei mele i-a venit de 3 ori menstruatia luna trecuta si acum din nou dupa nici 2 saptamani. E normal? Din cauza? Se poate din cauza stresului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este deloc normal, ba chiar foarte grav pentru o femeie de varsta mamei tale. In nici un caz nu este de la stres, ci de la ceva mai serios. Fie o tulburare hormonala care determina hiperplazia endometrului, fie leiomioame uterine care sangereaza, fie o tumora de endometru sau ovar. Trebuie sa o vada urgent un ginecolog pentru o evaluare completa si un chiuretaj bioptic fractionat.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stres, nestres, trebuie să meargă cât mai repede la ginecologie. Pierderea de sânge nu este un semn bun al sănătății.
Pa, pa.

| AlinaaAli a răspuns:

Da! si eu am patit-o! am mers la ginecolog disperatalaughing si era din cauza stresului oh go on
mie doua luni la rand mi-a venit tot cam la 2 saptamani!
dar nu strica niciodata un control pentru ca pot fi si alte cauze!
spune-i s viziteze un ginecolog pentru ca nu se stie niciodatawinking

| 000Diddy000 a răspuns:

Nu prea cred... se poate sa fie si din cauza stresului, si din cauza frigului sa fi racit la burta dar de obicei intre menstruatii ar trebui sa fie minim o distanta de 21 de zile 21-35 maxim deci de 2 ori maxim pe luna

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Da. Posibil sa se fi dereglat. De obicei se intampla din cauza stresului,a nervilor acumulati, a problemelor. Si mama mea a patit asta o data. E ok sa vada un doctor, macar pentru un control.

| ღmarynaღ a răspuns:

Da se poate, ori din cauza unei diete, ori trebuie sa-i vina menopauza!