anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mami mi-a luat acum 5 luni un cos de harti, la mine in camera, stiind ca eu arunc hartiile sub pat.Pana acum a fost aruncat ce e in el doar de 2 ori in rpima saptamana cand l-am loat doar ca mi-a spus mama sa il golesc, dupa care cinci luni era plin de harti si vreo 3 banane desi mama specifica sa arunc bananele la cosu de gunoi nu la cel de harti, vind o persoana mai,, comoda,, am pus coaja de la 3 banane in cos.Astazi mama ma itrebat care a fost ultima data cand am curatat cosu, asa ca i-am spus, si m-a rugat sa il golesc.Insa in cos, bananele sau facut o pudra neagra, cu pete albe ce sau lipit si au intrat in compozitia hartiilor.Am pus mana pe ele sa le arunc, si apoi m-am spalat pe maini cu apa si sapun.Credeti ca chestia aia era periculoasa sad?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Cati ani ai, Sorinel? Ca sa ajunga bananele in asa hal e clar ca stau demult in cos.Nu este periculoasa chestia aia de care spui.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Multumesc domnule buldog fericit m-ai ajutat foarte mult.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru putin.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

P.S.Chestia aia se numeste mucegai.

| K0sti a răspuns:

L-am "loat"? mai da si tu pe la scoala!

| Radu284 a răspuns:

Troll.