| AvalohAlyn a întrebat:

Mananc foarte multa carne de pui si piept de pui.De mic am fost obisnuit sa mananc carne de pui. Faza e ca eu am Dry Cooker(tigaia aia care cica gatesti sanatos si fara ulei) si numai la ea prepar carnea.Cateodata mananc si cartofi tot facuti la Dry Cooker, fara ulei deloc.Ce riscuri sunt? Adica e nesanatos sa mananc carne de pui multa? Iar mancarea fara ulei ingrasa? Nu mai mananc cartofii prajiti sau carne cu mult ulei..Sincer nu as vrea sa renunt la carnea de pui..Cum sa o mananc sanatos si cu putine calorii? E bine la acea tigaie Dry Cooker fara ulei? Si in general mancarea facuta la ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AccountDeleted a răspuns:

E benefic sa mananci piept de pui pentru ca are proteine ce ajuta. Si eu mananc zilnic doar piept de pui, doar uneori cand nu are de pui la magazinul de unde iau carnea, imi iau piept de curcan. In rest doar piept de pui mananc si m-ajuta foarte bine la exercitiile abdominale si brate. Nu exista nici un risc. Numai ai grija sa mananci la 18:00 sau 19:00 ultima masa si mai putini cartofi fiindca au carbohidrati care acestia ingrasa.

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

E chiar indicat sa mananci piept de pui. Dar mananca la pranz si adauga langa o salata verde, evita garniturile mai ales dac vrei sa slabesti. Mai inlocuieste totusi carnea de pui si cu peste, nu e sanatos sa mananci intruna doar carne de pui. Gen, de 3 ori pe saptamana mananci carne de pui de 3 ori peste si in alta zi altceva.