| oliviaronti91 a întrebat:

Mananc IAURT CU FRUCTE in fiecare dimineata, poate chiar 2 portii pe zi. Face vreun rau in timp (am auzit ceva de ficat)? Vreau raspunsuri de la profesionisti, nu ceva asemanator cu "si eu mananc si n-am murit". Multumesc anticipat! P. S.: Urasc iaurtul fara fructe, natural, deci nu vreau sa il ilocuiesc, vreau doar sa stiu daca face rau in timp sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E important sa nu mananci iaurt cu fructe cumaparat ca atare din comert, fiindca contine mai mult E-uri si toxine. Daca iti place asa de mult (si mie), fa-ti iaurt in casa si amesteca-l cu fructele preferate in mixer.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este iaurt cu fructe cumparat de la magazin, da, poate face rau, deoarece contine multe E-uri, coloranti etc.In schimb, un iaurt natural(in care poti pune si cereale)amestecat cu fructe si indulcit(daca e cazul) cu putina miere nu dauneaza.