Bucurate ca esti slaba, totusi nu ezita sa nu faci sport si sa manci carne mai multa, faci muschi, de fapt esti perfecta daca ai face un pic fitness tot ce pui va vi muschi nu grasime asta e si bine sa pui pe tine muschi nu grasime
Ce varsta ai? imi lasi un id de mess sa vb mai multe, as vrea sa iti dau niste sfaturi. :*
Si eu sunt ectomorf si deci, orice as face nu ma ingras. Cel putin pentru mine a devenit un complex mult mai mare decat, caderea parului.
Apeleaza la Oana Roman, sigur iti va da sfaturi folositoare de pus in practica, doar e experta in a se ingrasa!.
Ai grija cu vitaminele, cu timpul e posibil sa te ingrasi excesiv. Poate asa e organismul tau, gena familiei. Cu timpul, desi nu e o regula se poate sa te mai ingrasi, mai ales dupa un copil.
Pai,in primul rand, cred ca ai 1, 65 m nu cm! In al doilea rand, daca ai 14-15 ani nu este o problema, esti chiar foarte bine atat din punct de vedere al inaltimii, cat si al greutatii.Cam aceeasi inaltime si greutate o am si eu. Sfatul meu este ca ar trebui sa te mentii asa pentru ca esti perfecta acum, dar daca tii neaparat sa te ingrasi sa stii ca nu trebuie sa abuzezi de mancare, ci sa tii cont de un anumit program, sa consumi multe lichide si sa faci sport pentru a te mentine asa!
De ce e neaparat sa te ingrasi asa este dat sa fie organismul tau nu poti sa te ingrasi dupa cum vr tu!
Esti EXACT ca mine! Aceeiasi inaltime si aceeiasi greutate.Eu nu am nimic, ma simt bine in pielea mea la fel si tu ar trebui sa faci. Bucurate ca nu esti grasa!
Incearca sa iei tablete ce se dizolva in apa pune cate 2 in pahar si bea de 3 ori pe zi timp de 2 saptamani si ai sa cresti in greutate Funda!
Faptul e ca nu conteaza cite kg ai, ca doar bunatatea nu se masoara in cm sau inteligenta in kg, fii mindra de ceea ce esti. Si da, cind vei creste se va regula, la mama mea a fost aceeasi situatie!
Bună.
Ai arderile accelerate.
Mănâncă sănătos și practică un sport.
Pa, pa.
Pai mananca regulat de 3 ori pe zi si mai fa si sport pentru ca este sanatos. Daca mananci mult si de multe ori pe zi nu te ingrasi, ideea e sa mananci regulat la program...
Bucură-te că eşti slabă! Mulţi probabil sunt invidioşi pe tine.
Şi eu, am 1.77 şi 50 de kg! Mă bucur nespus că sunt atât de slabă.
In primul rand, du-te la profu de fizica si zi sa te puna repetenta, ca la tine cm = m, in al doilea rand bucura-te ca poti sa mananci ce vrei! Funda te rog
Si eu sunt slab...Toti prietenii mei sunt slabi.Nu e rau sa fi slab dar totusi ar fi grav daca iti poti atinge oasele cu usurinta prin asta vreau sa zic sa arati ca cea mai slaba femeie djn lume sa iti poti vedea oasele in oglinda, ok daca esti cam asa eu sunt slab si nu ma plang daca vrei sa te ingrasi te vei ingrasa cand vei fi adult.
VulpeaDinUmbra întreabă: