Schimbarea modului de alimentare este un lucru benefic pe care l-ai facut organismului tau! Gastritele sau chiar ulcerele se pot vindeca printr-o metoda naturista foarte simpla.Inainte de fiecare masa sa bei zeama de la un cartof ras si stors(se spala bine de pamant si se rade cu tot cu coaja). Este un balsam care badijoneaza stomacul si poti manca fara durere. Zeama este rea la gust dar o diluezi cu ceai, apa sau alt lichid. Daca faci acest lucru in 2-3 saptamani nu mai ai dureri(desigur ca trebuie si o dieta corespunzatoare). Sa ai grija si sa nu iei aspirina (sau alte antiinflamatoare) in acest timp cat ai dureri, ca aceasta mareste ranile deja existente si poate produce sangerare. Insa, vizita la medic este necesara.Cu timitere de la medicul de familie poti merge fara bani la un consult la o policlinica.Pentru ingrasare vezi ca sunt "diete de ingrasare" pe google!
Este bine ce ai facut tu. Eu nu am mai mancat ceva prajit de ceva timp iar la fast-food ma duc 2-3 ori pe an. Ca sa te ingrasi ai putea sa mananci mai multe banane iar fiecare masa sa contina 2-3 felii de paine. Ai putea sa mananci dupa ora 18 dar nu excesiv ci un iart, fructe, ceva de rontait. Seara nu se mananca mancare,, grea,, (chiar daca vrei sa te ingrasi ). Dimineata trebuie sa mananci destul de mult ca sa ai energie intreaga zi. Mult succes. :*
P. S. : Cand eram mica in fiecare saptamana mergeam la McDonald. Atunci eram foarte slaba. Nicio haina nu venea bine pe mine. De cand m-am lasat m-am mai ingrasat dar nu cu mult. Nu pot sa spun ca acum sunt supra-ponderala.
Mergi la medicul de familie, o sa iti povesteasca ce bine e pentru stomac sa bagi in el numai fast-food la ore ciudate...
Apropo, medicul de familie nu cere bani, din cate stiu eu, iar pentru o masa la fast food lasi minim 10 lei...
Pai cum sa zic? ai zis ca mancai in fiecare zi de la 'mac', kfc sau alte fast food`uri? si nu ai bani sa mergi la doctor? sa fim seriosi... te sfatuiesc sa nu mai manaci in exces fast food`uri, adica nu sunt interzise, dar prea mult dauneaza... bye