anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mâncarea proastă are efecte nocive asupra energiei umane?

Poate ea, dusă/mâncată la/în extrem să scadă energia unui om?

Dacă reiei un program de hrană sănătos, energia se poate reface/crește?

Recomandați ceva medicamente pentru energie. Psihiatrul poate da astfel de medicamente sau unele mai puternice chiar decât cele luate fără prescripție medicală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Orice in exces este daunator pentru organism, chiar si apa, daca bei prea multa apa, poti chiar muri.
Concluzia? Normal ca diminuiaza si energia, orice dezechilibru, defectiune a unei piese din organism, atrage dupa sine si pierderi de energie.
Zahar in cantitati mari primul lucru te ingrasa, laughing daca nu iti pasa cum arati, atunci gaba laughing Chestia ca iti afecteaza nu stiu ce organe, direct nu, dar indirect da.
Zharul nu afecteaza pancreasu, pentru ca zaharul ajunge in sange nu in pancreas, ajunge in ficat, toate bune daca toate piesele fctioneaza normal.
Insulina secretata de pancreas, duce o parte din zahar in celule, daca e prea mult, vine ficatu si il depoziteaza in el si in muschi, iar daca si asa e prea mult, intra in tesutu adipos si o sa te pricopsesti cu centuri de siguranta laughing
Daca si asa e prea mult, atunci apar probleme, ca nu mai e loc unde sa fie depus, si apar deja probleme de depozitare de parcare laughing Gata ma bag la somn, ia-o mai usor cu toate ca e mai sanatos.

Nu te-ai imbolnavit de fiere si ficat de la zahar, probabil ai mostenit piese slabe, dupa un numar de ani incep deja sa isi arate uzura.
Asta e omu, sintem asa cum am vrut, asa cum am avut grija de noi ca specie.

35 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bubico2022):

Deci spui că poți avea energie și cu mâncarea mai proastă/procesată? happy
Și da, carnea e totuși un aliment de bază pentru organism, dar contează cum o consumi. happy
Dar totuși carnea crudă nu o recomand. happy
Dar, eu mai mănânc carnea crudă cu varza, atunci când face bunică-mea sarmale, și mai fur câte 1-2 când le înfășoară ea. Nu e rea nici crudă, deci. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bubico2022):

Păi la sarmale fix din aia se pune :o
Mersi de informație! happy
Deși deocamdată nu am pățit nimic. happy
Deși știu că paraziții trăiesc în organism, mult timp, deci dacă i-am contactat din carne, e posibil ca nici să nu știu. happy