anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mancati sanatos? evitati E-urile? sau nu tineti cont?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Mananc multa carne si grasimi. E-urile le cam evit, cat se poate in Romania, tara tuturor posibilitatilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rad tot ce-mi iese in cale, sint un mincacios tongue

| angella1972 a răspuns:

Sincer nu ma uit niciodata pe etichete, decat la termenul de valabilitate.nu mananc atat de snatos cum ar trebui, mai ales ca-mi plac foarte mult dulciurile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca mananc destul de sanatos.
Tin cont de E-uri, ma uit pe eticheta la fiecare produs...

regis
| regis a răspuns:

In ziua de azi nu ai cum sa mananci sanatos, decat daca hrana este obtinuta exclusiv in gospodaria proprie. E-urile sunt aproape imposibil de evitat, se regasesc in orice produs alimentar comercializat. Chiar daca ar vrea cineva sa produca un aliment 100% eco, nu ar avea ingredientele necesare.
Bineintelesca am putea evita macar substantele considerate extrem de periculoase, insa cel putin mie acele coduri nu imi spun absolut nimic.

nony
| nony a răspuns:

Alllina.pe planeta asta si o bucatá de soia ecologica are atatea E-uri in ea incat sa-ti faca sangele smoalá si sa-ti pocneascá inima.
Dar ne-am invatat corpurile la greu si, saracele se bat cu E-rile in fiecare zi.
Nu ma uit pe nici un produs, ce rost are.stiu ca are.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Tot ce mananc sanatos sunt FRUCTELE. In rest, chips'uri, ciocolata, dulciuri, carne, prajeli. Insa, ma pot mandri ca mananc sanatos atunci cand ma duc la bunica la tara, pentru ca ea imi pregateste minunate bucate din propria recolta.
In tara asta, nu ai de ce sa tii cont. Daca vreau sa mor de foame, atunci o sa tin cont de E-uri, pentru ca... majoritatea produselor care ne plac, contin E-uri.

Pa-pa!

luciana
| luciana a răspuns:

Da sunt un om ponderat, echilibrat. De aceea respect cu sfiintenie cele impuse datorita bolii dobandite. Pun mult accent pe legume sau fructe in stare naturala, cel mult, - aburite putin. Nu consum E-uri decat, poate undeva in vreo vizita fara sa stiu aceasta, desi nu cred, deoarece prietenii stiu ca eu am un program special de masa si nu cred ca imi fac rau cu buna stiinta ...Lucien.

regis
| regis a răspuns:

@luciana - ce mananci de nu consumi E-uri? Chiar nu cumperi nimic din ceea ce mananci? Imi vine greu sa cred...

| Missy_4212 a răspuns:

Sincer...in ultima vreme cam da, mananc mai sanatos sau daca nu incerc astabig grin

| Magic a răspuns:

Cam dabig grin....si evit foarte mult E-urile

| DyaTraznita a răspuns:

Da le evit tongue