| Hyacinth a întrebat:

Margarina e nesănătoasă? Nu am incercat niciodată am auzit că în anii 2000 românii au mâncat multa margarina pe pâine și se considera cancerigena.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| unsimplubaiat123 a răspuns:

Margarina e facuta din ulei. De ce ai vrea sa mananci asa ceva pe paine? E mult mai ok untul

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am problema cu untul si mananc numai margarina. Daca pana la varsta asta (am peste 60 de ani) n-am facut cancer inseamna ca nu-i valabil pentru toti. Unii fac cancer, unii nu.

| gabicoo a răspuns:

Depinde de margarină! Dacă e fabricată de un producător renumit e OK dacă e fabricată de o firmă de"garaj" te poți aștepta la orice!

Eu fiind cu intoleranță la lactoză nu pot consuma unt și de 2-3 ori pe săptămână mai ungeam, la micul dejun, câte o felie de pâine cu margarină! Si nu am murit!

Evită margarina de la ruși din bazar! Aia e... să-i zicem penală!

| Anuket a răspuns:

Nu este bună. Vezi ingredientele.

| aditimus a răspuns:

Daca mai avea o molecula era plastic.
Foloseste untul ca este mult mai natural si nu procesat.

| dinaprilie a răspuns:

Poti sa incerci "de curiozitate".