| милaя a întrebat:

Masca din castraveti este efecienta pentru eliminarea punctelor negre...ce mai putem adauga la aceasta masca pentru a fi mai eficienta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu vara trecuta mi-am facut aceasta masca cu castraveti, pur si simplu ii faceam ca atunci cand faci usturoiul, ii marunteam, si le pastram si zeama.Imi faceam de 2 ori pe saptamana,iar daca vrei si mai eficienta asa cum spui tu, poti adauga si miere care iti face pielea foarte catifelata.Dar asta nu este suficient, ea este mai mult o masca pentru hidratare, pentru eliminarea punctelor negre iti poti cumpara diferite creme de la avon, speciale pentru aceasta problema a tenului.Sa stii ca si eu am aceasta problema a punctelor negre, dar nu te incurca chiar asa de rau atata timp cat nu ai si acneebig grin. Sper ca te-am ajutat.

| christabell a răspuns:

Masca cu castravete confera luminozitate si prospetime tenului.Sucul de castraveti se amesteca cu iaurt si menta proaspata sau ulei de menta.Rosia este pentru puncte negre.Stergi pur si simplu fata cu o felie de rosie apoi dupa 15 minute clatesti cu apa.Nu vor trece din prima, insa daca ai rabdare si procedezi asa ori de cate ori ai ocazia, vei vedea rezultatul. Punctele negre sunt un amestec de sebun si impuritati care oxideaza.Sa-ti fie de folos!

| Rebekka97 a răspuns:

***Masti cu castravete

* O jumatate de castravete taiat bucati, 2 linguri de lapte praf, un albus de ou. Amestecati pana cand totul devine o pasta moale si aplicati cu miscari verticale pe fata si pe gat. Lasati timp de 30 de minute. Clatiti cu apa calda.
* O jumatate de castravete, un albus de ou, o lingura de suc de lamaie, o lingurita cu menta uscata. Amestecati ingredinetele intr-un blender. Tineti la frigider timp de 10 minute. Aplicati pe fata si lasati timp de 15 miute. Caltiti cu apa fierbinte, apoi cu apa rece.

Întrebări similare