Ce bine ar fi sa avem gena crocodililor, care determina cresterea dintilor de fiecare data cand cad... o ce bine... ar fi ...mai ales pentru ca nu am mai avea dureri specifice...
Doar daca sunt de lapte, altfel nici o sansa.Rechinilor le cresc inapoi dintii... ce noroc pentru ei...
Daca este o copilita la varsta caderii maselutelor, fii sigura ca-i vor creste la loc, dar daca este mai mare si ii cad asa pur si simplu, atunci are o boala - paradontoza si trebuie sa mearga la medic, pentru ca in locul maselei respective nu va mai creste niciodata alta.
Din cate stiu eu u ai vreo 15-16 ani nu?
Daca este asa nu cred ca v-a mai creste alta la loc.
Deacum spala-te mai des pe dinti.
Depinde ce varsta are verisoara ta... dar eu cred ca este vb de o masea de lapte care sigurat creste inapoi... rar se intampla ca un dinte permanent sa se miste la un tanar dar pentru linistea ei de ce nu mergeti impreunala un stomatolog... la un simplu control... medicul va poate spune exact de ce se misca dintisorul si dace este sau nu de lapte... sanatate
Opss scuze Credeam ca e vb despre tine. Daca verisoara ta este mai micuta o sa ii creasca la loc
Pai daca i-au picat dinti de lapte, nu prea mai exista sanse sa ii creasca alta, dar daca nu ia-u cazut, sa stea linistita pentru ca o sa ii creasta alta!
DianaMiruna întreabă:
anonim_4396 întreabă: