Cauza NP este neclara. Masturbarea nu apare la cauze, confrom http://www.orpha.net/......Search.php
Tabelul 1. Cauzele nevralgiei pudendale
1. Chirurgie pelvină în special cu utilizarea plaselor
2. Traumatisme pelvine
3. nașterea
4. Călărie cu bicicleta
5. Ședință prelungită
6. Constipație
7. Relații / utilizarea anală a dispozitivelor anale
8. Masturbarea excesivă
Zice cine? Radio sant? Un medic bolnav psihic?
In general cei care dau vina pentru boli pe onanie sunt bolnavi psihic.
Eu unu nu cred ca onania da boli
Si eu imi frec maimuta si nu am nimic. dar fata asta trebuie sa inteleaga nu ca masturbarea cauzeaza boli ci ca ar fi mai ok sa isi gaseasca un iubit care sa o satisfaca nu sa se autosatisfaca pana la pensie.tu ce ai prefera onania sau sa intretii relatii sexuale cu femei?
Ea de anul trecut aceleasi intrebari le pune legate de m.si ca m. ii da nu stiu ce boli
Are nevoie de tratament fata e obsedata de aspectu asta
Bună. Masturbarea este ceva absolut normal de la o varstă si nu cred că acest factor declanșează nevralgia pudendală ca să te informez puțin Nevralgia pudendală este o boală rară. Este descrisă ca fiind neuropatică deoarece afectează sistemul nervos periferic. Strict vorbind, acestea sunt doar dureri care pot fi atribuite așa-numitului nerv pubian (nervul pudendal). În unele cazuri, durerea cronică necunoscută sau pelviană sau genitală este denumită nevralgie pudendală. Femeile sunt cam de două ori mai mari decât bărbații așa că nu ai de ce să te temi din această cauză.
Corect. Nu este cunoscută nicio relație cauzală între m. și vreo formă de tulburări fizice sau mentale. Surse:
Coleman, Eli (2012) [2002]. „Masturbation as a Means of Achieving Sexual Health" (PDF). În Bockting, Walter O.; Coleman, Eli. Masturbation as a Means of Achieving Sexual Health (în engleză). New York: Routledge, Taylor & Francis Group. p. 7. ISBN 978-0-7890-2047-5. OCLC 50913590. "Despite the scientific evidence indicating that masturbation is generally a normal variant of sexual expression and that it does not seem to have a causal relationship with sexual pathology, negative attitudes about masturbation persist and it remains stigmatized."
Messer, Drew C.; Walker, C. Eugene (6 decembrie 2012). „Masturbation". În Ollendick, Thomas H.; Schroeder, Carolyn S. Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology (în engleză). Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298. Notă: articolul lui Messer și Walker nu poate fi protejat de drepturile de autor.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: