Cred ca matusa ta, trebuie sa urmeze sfatul lui Brigaela pentru ca, nu este prea indicat sa ne autotratam cand este vorba de acest tip de negi si mai ales la nivelul fetei. Ti s-a raspuns ca se poate si ingheta negul insa nu s-a indicat in raspuns cum se numeste produsul respectiv si anume:Criopharma si costa 66 lei, dar el poate fi folosit dor daca ti-l recomanda mediul dermatolog. Mergi cu matusa ta la medic si acolo o sa afle ce are de facut.
O vecina de-a mea, avea un neg foarte mare pe obraz, langa nas si la batranete acest neg i-a crescut foarte mult, asa ca s-a dus la medic si acesta i-a recomandat operarea lui si i-a facut si biopsie pentru a nu avea probleme. A trecut un an de la operatie si este bine, iar cicatricea este abia observabila. Multa sanatate si curaj.
Trebuie sa se duca neaparat la dermatolog si, in nici un caz, sa nu se dea cu nimic pe aceasta leziune. Nu poti sti daca e un neg, localizarea (pe nas) e cam ciudata pentru un neg, poate fi o alta leziune, eventual una cu potential de malignizare. Prin urmare, in nici un caz sa nu se dea cu unguente sau plante, sa nu umble la leziune si sa se duca repejor la dermatolog care va sti ce e de facut.
Exista o planta, se cheama rostopasca, o rupi si din ea curge o substanta care o aplici pe neg, sau chirugical.
Rostopasca nu e buna de nimic fratzilor...eu am avut probleme cu negii cand eram mai mica...am avut cativa mititei pe maini...si am dat cu d'aia pana mi'au iesit ochii..nimic...dar culmea..au disparut singuri. Dar parca se puteau elimina si prin laser? Sau am vazut la TV o reclama cu ceva care'i ingheata...cred ca incercarea moarte n'are
Eu am cumparat verolit (8 ron)de la farmacie pentru prietenul meu. mi-a recomandat o prietena... dar nu`ti pot spune daca a avut efect intrucat el nu se da iar eu il dau cand imi aduc aminte mai facea reclama la tv la unul care ingheata negul instantaneu.am uitat cum se numeste.stiu ca l`am cautat pe net si era vreo 60 ron :-s