| RoxyRoxana99 a întrebat:

Matusa mea este gravida cu un baietel in 24 de saptamani. este ceva grav sau inseamna ceva daca bebelusul nu a lovit pana acum burtica mamei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu cred ca toti bebelusii lovesc, dar din cate stiu toate mamicile ar trebui sa simta macar un minim de miscare in burta, fatul nu sta neclintit.

3 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Matusa ta n-a auzit de medic?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti bebelusii lovesc. Apoi e clar ca a facut ecografie, o mare parte din problemele posibile s-ar fi vazut acolo. Pentru linistea ei ar mai putea face o ecografie.

| Alicezzz a răspuns:

In general copilu misca in al doilea trimestru de sarcina intre saptamana 16-22. Daca matusa ta are 24 de sapt ar fi tr ca bebe sa miste de mult.Sa mearga la control si sa faca o ecografie sa vada daca bebe este bine.