| irinuk11 a întrebat:

Matusa mea este insarcinata si nu sa hotarat cum vrea sa nasca? Cum credeti ca e mai bine cezariana sau normala? Daca va ajuta la ceva:are 34-35 d aniwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihaa a răspuns:

De ce nu incearca prin nastere normala dar cu anestezie epidurala, ia 85/100 din durerii, sora mea asa a nascut, si avea durerii saraca si dilatatie nimic dar cu acea anestezie ia luat din durerii si sa dilatat f repede, si a nascut bine, fara probleme

14 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Asta difera de la caz la caz, medicul care o vede atunci va sti cum e mai bine.

| Silvia a răspuns:

Cred ca e mai bine sa nasca normal.happy

lolita
| lolita a răspuns:

Eu prefer nasterea naturala, nu as vrea sa raman cu cicatice toata viata.cum exista epiduralul nasterea nu este deloc dureroasa.

| tim a răspuns:

Naturala e cel mai bine. doar daca situatia impune cezariana, n-ai de ales

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca poate sa nasca natural, cu certitudine e mai bine asa. daca nu poate, atunci va fi obligata sa faca cezariana.

| deea_7664 a răspuns:

Normal cred. ii urez nastere usoara happy

| Tourniquet a răspuns:

Ar fi cel mai bine NATURALwinking, dar daca are probleme naste prin CEZARIANA! happy.

Depindewinking, doctorul va vorbi cu ea si vor decide amandoi.

Sa aiba o nastere usoara :*!

| SoferTir a răspuns:

E mai bine sa nasca normal...sa simta ca e mamica

| constantyna a răspuns:

Nastere normala, daca nu are indicatie expresa de cezariana, dar in nici un caz cezariana la cerere sau "recomandata" de medic dintr-un capriciu!

| RoxiGirl a răspuns:

Eu zic ca normal ca e mai bine ca daca vrea sa nasca cezariana poate o anesteziaza si poate nu se mai trezeste...normal sa nasca.

| Fllly a răspuns:

Normal...happy

asta daca nu exista probleme...happy

nastere usoara:*

| missmarvel a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa nasca normal big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Lucky_9459 a răspuns:

Pai la varsta asta cred ca ar fi normala operetia cezariana, depinde si cat de mare e in bazin, dar daca e primipara sa aleaga cezariana