Numai daca ai edeme. El nu inlatura grasimea, doar excesul de apa acolo unde el exista. Daca nu ai edeme, nu face decat sa te deshidrateze, ceea ce este rau pentru sanatate. In plus, una din reactiile adverse ale Diurexului este cresterea poftei de mancare.
Da.Ai ajunge in coma la spital.Sunteti culmea! Faceti mai fetelor sport si hraniti-va sanatos daca nu va plac kg in plus nu va omorati singure!
Eliminand apa nu scapi de grasime, doar elimini apa. La urmatoarea hidratare revii la greutatea ta obisnuita. Iti recomand sa nu incerci Diurexul (furosemid + spironolactona) in acest scop, e o prostie, in doze mari e si toxic. Diurexul e pentru bolnavii cardiaci cu hipertenriune arteriala; pentru bolnavii cu ciroza, pentru ca sa mai reduca din ascita; in hiperaldosteronism... si niciodata pentru slabit, citeste indicatiile din prospectul medicamentului. Cunosc un caz din asta unde a ajuns o tipa in coma la spital.
Diurex se poate folosi doar in cazul in care, retii apa! Pe mine ma ajuta! Nu mi l - a recomandat medicul, dar nu imi face rau! Din contra, ma simt mult mai bine! Si nu...nu iti creste pofta de mancare!
Multumesc pentru raspunsuri.eu stiu ca acest medicament nu sse foloseste pentru asa ceva, dar am primit un sfat de la medicul meu care a spus ca a luat si a slabit 25 kg.multumesc
Mario1996 întreabă: