| RalucaSahnada a întrebat:

Medicamentul EMETOSTOP (folosit pentru greata si voma) este folositor si pentru animale (pentru pisici)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Marinela_Nicoleta_1994 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa intrebi medicul veterinar! el iti poate spune cel mai bine ce sa-i dai. emetostopul este prea tare pentru ei...eu la catelusa mea i-am dat un sfert de pastiluta de metoclopramid dar cu recomandarea veterinarului...

1 răspuns:
| guardian18angel a răspuns:

Daca pisica ta are vreo problema in genul, nu incerca sa-i dai medicamente concepute pentru oameni. Concentratia medicamentului a fost facuta in asa fel incat sa interactioneze cu sistemul digestiv al omului, iar o pisica... e departe de a suporta asta.

Du-te la un veterinar, el iti poate prescrie corect o un medicament in regula pentru pisica ta...