Salut/bună. Este foarte foarte bună. Sistemele venite din ASIA, EUROPA, AFRICA, AMERICI din tradiții au suștint cu demonștrații faptul că spre deosebire de medicină care TRATEAZĂ și de multe ori durează o viață și te costă destul lunar, medicina alternativă cu terapiile sale VINDECĂ.
Categoric nu.Este o iluzie ca te poti vindeca cu medicina alternativa daca medicina clasica a esuat.Medicina alternativa poate fi folosita in cazuri usoare:dureri intamplatoare de cap, de dinti, insomnii, calmarea unor stari de stres cu ajutorul unor ceaiuri. Uneori cu recomandarea medicului se pot combina cele doua tipuri de medicina.
Expertule am 1-0 mai joci? P.S. Mersi LenTao, și ca BONUS îți dau un exemplu și anume faptul că un amic s-a întors recent din Beijing, și a constatat un lucru, acolo există mai multe saloane/localuri in care se ofera medicamentatie alternativa sau tratamente, decat sunt banci si farmacii adunate. Si China nu poate sa aiba negată valoarea sa terapeutică dat fiind că are +10.000 de ani de istorie scrisă! Ce să mai spunem LenTao de faptul că americanii pe bună dreptate au sinonim pentru PILLS=DRUGS adica pentru PASTILE-DROGURI. Știu ei bine ce știu cu ce se mănâncă industria asta.
Asa e..si nu mai zic ca exista si o mafie farmaceutica.