| Gaby212 a întrebat:

Medicul de familie a zis ca am scolioza si mi-a recomandat sa merg la un ortoped pentru analize suplimentare.
Am 21 de ani si acum putin timp, cand am fost la acelasi medic, totul era ok...Ma intreb cum a aparut scolioza asa de repede(cred ca a trecut un an)?!
Se poate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| alessia5158 a răspuns:

Chiar si dupa varsta de 20 de ani pot sa apara deformari scoliotice ale coloanei vertebrale. Asa ca, du-te la un ortoped --- este singurul in masura sa confirme sau sa infirme parerea medicului de familie.

2 răspunsuri:
| eanadandre a răspuns:

Da! Si eu am 11 ani si am o scolioza! Daca stai mereu stramba cu spatele se face scolioza...

| Gaby212 explică (pentru eanadandre):

Lol...Sunt baiat. laughing mersi happy

| AnaCST123456789 a răspuns:

Păi da..se poate..eu am scolioză de la 6 ani din cauza că un coleg m-a lovit cu spatele de colțul unei bănci.cel mai bine ar fi să mergi la ortoped.el ți-ar putea spune mai multelaughing