| Radandam a întrebat:

Medicul dermatolog poate la consult sa diferențieze o aluniță periculoasa fata de una bună?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ar fi cel mai in masura, dar si medicii astia sunt unii care au facut scoala si au absolvit pe merit si unii si unele care au trecut cu medii mari intrand cu profesorii pe la nu stiu ce hoteluri seara, daca intelegi unde bat.

| sabin89 a răspuns:

Aşa se zice. Dar...dermatologia e cea mai nebuloasă şi mai neînţeleasă ramură a medicinei. Aproape nimic nu ştie; şi nimic nu rezolvă.

| Bruno92 a răspuns:

Da cu dermatoscopul

| Anonimul54287654098 a răspuns:

Da,poate vedea daca alunitelensunt cancerigene sau nu, si eu am multe alunite pe fata si m-a verificat cu un apart si din fericire nu sunt cancerigene, apropo din cate stiu nu te afecteaza cele cancerigene decat daca le dai jos cu laserul, iti provoaca cancer

| CosminaAndreea03 a răspuns:

Da