| justgabriela a întrebat:

Menstruatia mea apare in general la 34, 35 chiar si 36 de zile... e destul de neregulata, insa intotdeauna inainte cu vreo 10-8 zile apar simptomele, si anume cel mai evident simptom este umflarea sanilor... Luna aceasta nu am un astfel de simptom si deja sunt 32 de zile de la ultima menstruatie. De altfel de alte simptome nu imi pot da seama, am cosuri, dureri mici de burta si sunt mai nervoasa dar asta cred ca e doar autosugestia. nu mi pot da seama. Ar trebui sa ma ingrijorez? Relatii sexuale neprotej. nu am avut, dar totusi ma tem, pentru ca am mai trecut prin asemenea momente de stres.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU cred că ai motive de îngrijorare, nu este nici o problemă!

Uneori, se poate schimba aspectul/durata menstrei sau a simptomelor pre/menstruale - în funcţie de "transformările" prin care trece organismul.

Oricum, din moment ce coşurile şi durerile de burtă ( precum şi starea de iritabilitate/nervozitate ) şi-au făcut "simţită" prezenţa, înseamnă că totul e ok.

Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi!

Toate cele bune.

| anonimalx a răspuns:

Asteapta, daca ai simptome sigur e pe drum!