Noi nu putem sa te ajutam.
Noi putem doar sa raspundem la intrebarea ta.
Si in legatura cu"chestia"ta. difera de o fata la alta.nu poti face nimic.Nu cred ca ii vreo fata la care sa ii vin fix.
Oricum. Sper ca te-am ajutat prin raspunsul meu
Daca ai sub 16 ani, mai asteapta, se poate regla in timp. Daca ai peste 16 ani, du-te la doctor.
Numai medicul te poate ajuta in aceasta situatie. Nu e ceva grav, multe fete au aceasta problema.
Adica? Ce putem face noi daca menstruatia ta nu este fixa? Bineinteles ca nu este fixa, uneori vine mai devreme alteori mai intarzie. E normal.
Pai este ceva normal. Si eu am avut aceeasi problema si imi venea o data la 5-6 luni si acum este in regula.
Se poate rezolva cu aticonceptionale recomandate de medic depinde ce varsta ai.
Este normal, ca in primii doi ani de cand ai menstruatie sa-ti vina neregulat. Daca ai peste 2 ani de cand ti-a venit ai putea sa mergi la un doctor.Sunt foarte multe fete care au menstruatia neregulata
La inceput menstruatia poate fi neregulata.Aceasta poate aparea si apoi o poti astepta inca 6 luni pina la urmatoarea menstruatie! Sau, poate dura doar o singura zi, urmind ca urmatoarea sa dureze 10 zile.Este un lucru normal.Se intimpla adeseabsa dureze pana cind corpul isi stabileste un ciclu regulat.De fapt ii poate lua doi, trei ani pentru asta. Mai multe informatii pe:Noifetele.ro.
Noonee întreabă: