| biiiannca a întrebat:

Menstruatia mea s-a terminat acum o saptamana insa acum avut o sangerare ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| andreeeeea a răspuns:

Eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji..eu mai patesc sa mai curga si sa ma trezesc patata cu cateva zile dupa ce s-a terminat menstruatia:d

| biiiannca explică (pentru andreeeeea):

Da tie se intampla des asta si cat te tine sangerarea? mie prima oara mi s-a intamplat asa si nu curge mult dar nici nu se opreste.

| Azµre a răspuns:

O metroragie ar fi bine u nconsult ginecologic pentru orice eventualitate poti lua vitamina k fiola 1 pe zi timp de 3 zile sa opresti sangerarea pana ajungi la medic!

| ateuNEGATIV a răspuns:

O dereglare hormonala aparuta, daca te-ai racit e posibil organismul nu-i un lucru care mereu se manifesteaza la fel du-te la un ginecolog si vezi