| amaranth a întrebat:

Menstruatia poate intarzia din cauza racelii?
Am racit la rinichi, urinez foarte des si am dureri de spate... in + mi-am dereglat si programul. dorm foarte putin noptiile.
Se poate sa-mi intarzie menstruatia din aceste motive?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Menstruatia poate intarzia de la o infectie obisnuita sau de la oboaseala si stres, uneori chiar 4-5 zile, dar nu mai mult. Intarzierile mai mari au fie alta cauza, fie semnifica o dereglare serioasa acre trebuie corectata.

| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Se poate sa intarzie atat d la o raceala si pastilele pe care le-ai luat pentru ea, cat si de la oboseala, sau de la stres!
Se poate sa fie si ceva infectie daca spui ca urinezi des! asa ca parerea mea, este sa vizitezi un ginecolog sau sa iti faci ceva analize la urina ca sa nu se agraveze acea infectie!
Si incearca sa dormi noaptea tongue