| vεηiη a întrebat:

Menstruatia trebuia sa-mi vina pe 26 aprilie, dar inca nu mi-a venit. Ma gandeam ca e posibil sa fiu insarcinata, sau ca e din cauza unei infectii urinare, deoarece cam de o saptamana, de fiecare data cand urinez, iar asta fiind destul de des, simt anumite usturimi in zona respectiva. Am facut un test de sarcina ieri si mi-a dat negativ. Prietenul meu mi-a spus ca stie sigur ca nu si-a dat drumul in mine. Voi ce credeti, menstruatia imi intarzie din cauza infectiei, a dereglarii sexuale probabil...sau sunt insarcinata? Acord fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu poate sti in momentul asta, doar Dumnezeu. Daca partenerul tau nu a ejaculat in vaginul tau, ramane totusi un risc de sarcina considerabil (cam 30% pe o luna intreaga), prin urmare ai 70% sanse sa nu fii si 30% sanse sa fii. Mai mult de atat vei afla peste o saptamana. Stai cumintica si asteapta. Nu lua nici un medicament, daca esti insarcinata, a sta i-ar putea face rau bebelusului.

2 răspunsuri:
| gratii a răspuns:

Cred ca ar trebui sa stai linistita din moment ce ai facut un test de sarcina, si trebuia sa iti vina ieri menstruatia dar ea nu este fixa este aproximata asa ca mai bine stai linistita, vezi ce raspunsuri mai primestiwinking

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca ciclul tau menstrual este regulat,atunci poate ca ai o problema cu "ochi", mai ales ca ai facut sex neprotejat! Este inca prea devreme pentru ca testul sa dea rezultatul corect. De la infectie nu-ti intarzie ciclul! Numai ca aceasta infectie trebuie tratata, ca poti sa ai complicatii, infectiile acestea atacand apoi si rinichii! Dupa cum am vazut exista "Urinal akut" pentru asa ceva! Dar trebuie sa te vada un medic in caz ca esti si insarcinata!