Dar chiar nu ma gandesc la asta. nu cred ca ipohondria poate sa ma deranjeze la scaun, adica am senzatia ca e incomplet, dupa am dureri de cap si gaze ( imi si chioraie) in plus, am si pe fese nu mai puncte rosii si albe care ma mananca (tin o igiena buna) :/
In alta postare spuneai ca iti miroase poponentul, deci, igiena ta este precara! Spala-te zilnic pe corp si schimba-ti lenjeria si nu vei mai avea aceste probleme.
Dar toate simptomele astea unde "ai doar senzatii", nu sunt decat boli inchipuite.
Incerca sa te trezesti la realitate si sa-ti tariesti viata ca un tanar in devenire, nu ca un batran care mai are putin si moare, pentru ca nu-i normal sa-ti inchipui ca esti bolnav, provocandu-ti singur, stari de anxietate si paranoie, inventand povesti despre boli si alte simptome.
Dupa fiecare scaun ma spal cu sapun si apa calda. sa fie asa puternica ipohondria? dupa scaun parca nu l-am facut pe tot ( am si o umflatura dupa scaun care imi da senzatia ca inca mai trebuie sa stau pe wc ) si dupa toata seara am gaze, dureri de cap si imi chioraie stomacul. acum am si o tuse foarte urata ( Din senin, nu am stat la frig in ultimul timp ) cand tusesc ma arde pe piept si ma doare/ustura. :/
anonim_4396 întreabă: