| Lunia5779 a întrebat:

Merg la baie des, fara sa am vezica plina si ma ustura si e si cald, de acum 2 ore m-a apucat asta.Nu am avut contact sexual in viata mea deci nu sunt insarcinata.Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Fa-ti o urocultura cu antibiograma si cu rezultatul mergi la medicul de familie. In caz ca te ustura prea tare, mergi la urgente ca sa iti dea reteta cu antibiotic, Ce ai tu este tipic infectie urinara. Vezi ca poti sa o faci de la igiena deficitara sau chiar de la tampoane daca ai avut recent menstruatie (sangele este mediu de cultura pentru bacterii)

| romeo78 a răspuns:

Mergi la spital, dacă se poate. Ai o infecție urinară, posibil nisip, calculi renali, care vor să iasă.
Sau un centru de permanență sau suni la salvare și ceri să te vadă un medic de ambulanță.
Sănătate!
Stai liniștită, senzația de urinare desă nu are legătură cu o sarcină, deoarece, mersul des al unei gravide se întâmplă mai ales în ultimul trimestru, când fătul este dezvoltat complet. La început se duce, dar nici din 2 în 2 ore.
Vorbește cu părinții tăi despre această problemă medicală!
Sănătate!

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este infectie urinara si se face si fara sa ai contact sexual.
Mergi la medic de urgenta, daca poti ia cu tine o proba de urina, intr-un borcan foarte-foarte curat.

| Gabigabyi a răspuns:

Ai o simpla cistita ca ai racit. Nu are nimic altceva ce sa fie.

| iuiflori a răspuns:

E o infecție sau te-ai spălat cu un săpun nepotrivit. incearca sa stai un pic in apa calda si sa folosesti doar gel intim (evita sesrvetelele umede sau produsele agresive cu pielea ) va trece in maxim 2 zile daca nu mergi la un medic