| Elelena65 a întrebat:

Merge să iau Clindamycin antibiotic dacă am puroi la degetul mare de la picior, până ajung la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Furnicuta000 a răspuns:

Antibioticele nu se iau dupa ureche. Tot ce poti tu sa faci pana sa ajungi la medic e sa iei de la farmacie betadina si comprese sterile si sa pui betadina pe zona cu puroi, fa asta dimineata si seara. Daca nu e unghie incarnata cred ca o sa-ti treaca si fara medici si antibiotice

| Elelena65 explică (pentru Furnicuta000):

Mulțumesc, am betadina în casă, o să dau cu ea și mâine merg la medicul de familie, sper să mă ajute

| Elelena65 explică (pentru Furnicuta000):

Pot sa dau și cu Baneocin? Este bun pentru așa ceva?

| Kufu95 a răspuns:

Mai bine așteptă să mergi la doctor, să nu iei ceva aiurea.

| Elelena65 explică (pentru Kufu95):

Am sunat doctorul de familie, mi-a spus să incerc să storc partea aceea cu puroi și să dau cu Baneocin pudră, dar îmi este teamă să nu se infecteze dacă mă apuc eu să storc puroiul

Răspuns utilizator avertizat
| Numitorul2026 a răspuns:

Nu merge pentru ca nu am auzit de clindamycin niciodata

| Elelena65 explică (pentru Numitorul2026):

Ce as putea sa iau? Maine pot ajunge la medic