Eu cred ca ai facut o problema psihica privind slabitul si ca, desi slabesti, ti se pare ca esti tot mai grasa. Du-te la un psiholog sau un psihiatru, e foarte grav ce ti se intampla tie, sunt numeroase femei care au avut de suferit de la acest tip de probleme si unele chiar au murit.
Huh? Adica te ingrasi in anumite zone si in unele slabesti sau ce tot bolborosesti?
Mey voi radeti da nu rezolvati nimice ca si cum as umfla un balon si din ce devine mai mare din ce e mai usorcredeti ca eu inteleg ce mi se intampla?n-am mai pomenit asa ceva
Moony eu am impresia ca punctajul este mai important decat orice pentru upentru punctaj dai raspunsuri? scuze ca te intr no spun din rautate dar am vazut ca te supara cand iti da lumea STUPID...conteaza asa de mult pentru u?
Mey ce se intampla cu tine, nu ai legat 2 cuvinte in toata fraza aia care ai scris-o. Nu inteleg nimic. Mai gandeste-te ce se intampla cu tine si apoi spun-ne si noua
Am ras 5 minute! apoi mi'au luat alte 5 minute sa incerc s'o descifrez
tu slabesti fizic sau psihic?)
serios.cre' ca am inteles... te urci pe cantar si ai kg mai putine.insa oglinda arata altceva?
schimba oglinda... te deformeaza schimba cantarul...nu e bun.sau fa sport.ai tesuturile lasate de la kg alea in minus.transforma'le in masa musculara. tesut ferm.
sper ca am inteles bine intrebarea.sa nu fi consumat alte 5 minute scriind randurile astea(da' macar am ras
Nu stii sa legi2 cuvinte.am trecut peste asta.incerc sa te ajut.chinuindu'ma sa descifrez mesaju'asta criptat. iar tu votezi"stupid"
ti'am sp sa faci sport. daca iti arata cantarul ca ai kg minus inseamna ca slabesti. e logic.si daca totusi tu esti umflata ca un balon.ai tesuturile lasate. FA SPORT! daca eu iti dau un sfat si tu votezi ca fiind stupid.nu'sh ce cauti tu punand intrebari. n'ai ce face? vrei sa fii bagata in seama? contorizezi raspunsurile sa dormi linistita ca intereseaza pe cineva de problema ta?
du'te la un medic si lasa'ne in pace
Daca ai stii sa explici poate n'ai mai avea o existenta atat de complicata.
(stiu, o sa am 4 voturi "stupid". nu te deranja, mi-am asumat riscul, nu ma deranjeaza!)
Thoooooooooamne. tu ai citit ce am scris?
dar acum ca m'ai prins...recunosc.DA! nu stiai? castigi premii pentru puncte...eheee...mai informeaza'te...
(pentru intrebari nu se dau premii, asa ca opreste'te!)
si daca mai ai ceva sa'mi sp.trimite un mesaj... eu nu'ti mai raspund aici ca tu strangi mai multe puncte decat mine!
Inteleg ce vrei sa zici.
Deci cantarul arata mai putine kilograme, insa tie ti se pare ca tot esti grasa.
Hmm...nu e bine
E o chestie psihica...