Nu te speria. Inseamna ca ti-a venit prima menstruatia. Vorbeste cu mama ta despre asta. E ceva normal.
cam ciudat ca nu stii despre aceste pete pana acum.depinde c varsta ai, dar eu zic ca e vorba despre menstruatie. spune`i mamei tale si da fuga la magazin si ia`ti niste absorbante sa nu te patezi
Ai avut prima menstruatie? Daca nu este foarte normal nu ai de ce sa iti faci griji, iar daca ti-a venit ar trebui sa faci un consult ginecologic. Incearca sa stai de vorba cu mama ta despre acest lucru daca este menstruatie ea iti va explica in totalitate. Mult succes!
Menstruatia.
Nu ai de ce sa te speri!
Nu este nimic grav!
Eu inca astept.
Draga mea, nu trebuie sa te sperii. In viata fetelor, asa se intampala la varste apropiate celor de 10,(mai rar ) 11, 12, 13 ani. Aceasta este atentionarea ca ai intrat pe fagasul normal din viata fetelor si a atator femei si ca acum esti putin intr-o schimbare. Daca mama ta nu a vorbit cu tine desprea asta, poate ca acum o va face, dar nu te speria este ceva foarte normal insa va trebui sa inveti sa stii care este data, cand va trebui in urmatoarea luna sa iti vina iar si sa ai grija si sa ai absorbante la tine ca sa nu te patezi. Trebuie sa faci mai putin sport la scoala, sa te menajezi la efort si sa fii mandra ca esti Mare acum. Te sarut si numai bine si daca vrei imi poti scrie sa iti mai dau cateva sfaturi. Lucien.
cccca întreabă: