| MaRyuSsS a întrebat:

Mi-a aparut de ceva timp ( 1 luna) o buba la intrarea in canalul urechii la inceput nu i-am dat importanta dar dupa a inceput sa ma doara la atingere si sa secrete o substanta incolora cred ca era puroi(am uitat cum se numeste subastanta aceea) cred ca era un furuncul in fine m-am lovit acu 1ora la ureche si s-a spart cred si m-am umplut de sange dar era si sange intr-o stare mai solida daca pot spune se coagula cred... dupa ce am sangerat cateva secunde s-a oprit brusc si a inceput sa secrete mult lichid transparent ce e de facut? ce era aceea buba? e nevoie de un medic urgent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

Mergi urgent la ORL.
Poate fi un furuncul abcedat care a inceput sa supureze.
Risti suprainfectarea si surzenia crying
Sanatate.

4 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

Normal ca trebuie sa mergi la medic, poti sa faci o infectie ceva

| sseelleennaa a răspuns:

Si mie mi se intampla asta! Mi se intampla cand ascult muzica cu casti si imi apare o bubita si dupa imi sangereaza dar dupa mi s-a mai intamplat si fara casti straight face Cred ca e o alergie la ceva...

| MaRyuSsS explică (pentru sseelleennaa):

Am patit si eu din astea dar ce am acum e mult mai grav alea erau aproape inofensive...

| BBBaaaBBByyyY a răspuns:

Cel mai bine mergi la doctor, nu e ceva normal.